Tänään katsomassa Luokkakokous 2:ta, jonka ohjaaja on Taneli Mustonen. Elokuvan nimi johti harhaan, koska luokkakokous oli jo viime vuonna. Kyseessä olikin pitkät polttarit, jotka sitten kestikin koko elokuvan ajan. Oli se melkoista kohellusta  Aku Hirviniemellä, Sami Hedbergillä ja Jaajo Linnonmaalla. Harmitonta, aika typerääkin, mutta hauskaa. Plevnan iso sali oli lähes täysi, ihmeellistä!

Luokkakokous 2 – Polttarit.jpg Lähde: Wikipedia

Aiemmin syksyllä elluissa olen katsellut:

- Pahan kukat,  draamelokuva, ohjaajana Antti J.Jokinen. Se kertoi syrjäytyneistä lähiönuorista, pääosissa olivat mm. perheen veljekset Viljami Nojonen, Jon "Juno" Korhonen ja isä Eero Aho. Tarina kosketti minua tosi paljon, vaikka se sisälsi jonkin verran väkivaltaa, mutta se oli hyvin aidon tuntuista.

Pahan Kukat.jpg Lähde: Wikipedia

Syysprinssi, draamaelokuva, ohjaajana Alli Haapasalo. Tarina pohjautui Anja Snellmanin kirjaan, pääosissa oli Lauri Tilkanen ja Laura Birn. Elokuva oli romanttinen, rakkaudella ja epätoivolla täytetty. Nautin tunteellisista hetkistä, jopa itkinkin välillä, joten kannatti ehdottomasti katsoa nämä rakkauden, onnen, surun ja epätoivon hetket.

POSTER.ALLIRIMBOJUSSI2700x1000.indd http://www.episodi.fi/elokuvat/syysprinssi/