Rva Kandelinin aamu alkaa 15 min. voimistelulla, koska hänen selkälihaksensa ja nivelensä voivat paljon paremmin, kun ne saavat venyttelyä ennen päivän toimintaa. Samoin 20 min aamulenkki kuuluu hänen aamuiseen ohjelmaansa, jonka ilonaihe on juhannuksen jälkeen ollut kaksi nuorta hevosta laitumella. Ne odottavat siellä huomiota ja pientä silittelyä, koska niiden koti on jossain kauempana, ja niitä käydään ruokkimassa vain kerran iltapäivällä. Onneksi niillä on edes toinen toisensa.

Tänään on ohjelmassa kampaajalla käynti hiusten leikkausta varten. Rva Kandelinin vakiokampaaja asuu myös täällä maaseudulla ja hänen pihamaallaan tepsutteli viisi kanaa, jotka saavat olla vapaana pihapiirissä. Kodikasta. Tutun rouvan kanssa on mukava rupatella päivän kuulumiset, vaikka naapurien asioista täällä ei jutella yhtään. Se kuuluu pienen kylän asukkaiden kunnioittamiseen.

Hra ja Rva Kandelin kunnostivat tänään uutta pihanurmikkoa, koska se oli viime syksynä kaivettu auki uuden jätevesijärjestelmän takia. Tänään siihen kylvettiin ruohonsiemeniä, maanpinta haravoitiin ja tampattiin kiinteäksi. Kahdesti päivässä uusi nurmikko pitää kastella, jotta uusi nurmikko lähtisi kukoistamaan. Pihapiirissä on koko kesäksi tekemistä, joten aika ei tule Kandelineille pitkäveteiseksi ainakaan rouvan mielestä.

P7070649.jpg