WP_20160927_001.jpg

Kylmenneet ja pimenneet illat antavat aikaa harrastuksille. Pitkään saimmekin nauttia lämpimästä syksystä. Täällä maalla ei ole katuvaloja, joten pimeys laskeutuu totaalisesti yllemme. Olen koko valoisan kauden käynyt lenkkeilemässä aikaisin aamulla ja myöhään illalla. Nyt täytynee suunnitella päivän ohjelma toisin, jottei tuo liikunta, terveyden ylläpitävä voima pääse hiipumaan.

WP_20161029_008.jpg     WP_20161030_004.jpg 

Viikonlopun olin lastenlapsien seurana Raaseporin Billnäsissä, kun pojallamme ja miniällämme  oli työtä ja harrastuksia Turussa ja Barcelonassa. Lapsillakin oli paljon harrastuksia; viikonloppuun mahtui ratsastusta, kaverin syntymäpäivät ja Halloween iltayön seikkailua (koulukavereiden kotimetsässä ja pihassa). 

Onneksi sain olla molempien kanssa kahdestaankin, se oli minulle laatuaikaa, koska näin saimme keskittyä keskinäiseen seurusteluun. Elsan kanssa kävimme Fiskarsissa käsityöläisten taidekaupassa, jossa ihailimme mm. tärkättyä ohuen ohutta "koriste-hääpukua".  Harmi, etten huomannut ottaa siitä valokuvaa. Bakersin leipomon kahvilassa, jossa hänen äitinsä työskentelee, söimme herkulliset täytetyt munkit juomien kera.

Urhon kanssa ajelimme Karjaalle. Kävimme lelukaupassa synttärilahjan ostossa ja kuntoilemassa puistossa, jossa oli aikuisillekin kuntoiluvälineitä (huippu juttu). Urho valitsi herkuttelupaikaksi R-kioskin, koska siellä on hänen mielestään kaupungin parhaat jäätelöt. Olihan sielläkin pöytiä ja jakkaroita, joten mukava hetki meillä oli siellä.